Siirry sisältöön

Taiteiden reitti

Eräänä sateisen harmaana päivänä haltijat miettivät, miten voisivat päiväänsä piristää. Pitkän pohdinnan jälkeen päätyivät heittämään ilmaan sekalaisen seoksen, jonka vaikutuksista heillä ei ollut mitään aavistusta. Vaikutukset eivät pelkästään piristäneet päivää, vaan muuttivat koko seudun.

Luovuus pääsi valloilleen, eikä mikään ollut enää ennallaan…

 

Koe ainutlaatuinen Taiteiden reitti Kammista Skantziin. Reitin jokainen kohde on oma tarinansa – oma maailmansa, jonne voit uppoutua niin pitkäksi aikaa kuin tahdot. Jokainen kohde on täynnä yksityiskohtaista ja uniikkia taidetta. Ainutlaatuiset kohteet tarjoavat sinulle matkan, jolla ei hämmästelystä tule loppua. Taiteiden reitillä pääset vierailemaan viidessä upeassa kohteessa; Kammi-kylässä, Alpon savannilla, Annen Taidekahvilassa, Karvian kirkossa ja museoalueella sekä Kulttuurikeskus Skantzissa.

Reitin pituus Kammi-kylästä Kulttuurikeskus Skantziin on noin 37 kilometriä. Taiteiden reitti sopii koko perheelle, vaikka päiväretkikohteeksi. Vieraillessasi kohteissa, muistathan hyvän käsihygienian ja turvaetäisyydet muihin ihmisiin. Suosithan korttimaksamista kohteissa, joissa se on mahdollista.

 

Lataa taiteiden reitin esite tästä.

 

 

KAMMI-KYLÄN rakennuksissa ei vatupassilla ole ollut virkaa ja yksityiskohdissa riittää ihastelemista.

Kohteessa on myynnissä Kammi-kylän tervaa. Saunat lämpiävät tilauksesta. Avoinna aina omatoimiseen vierailuun. Vapaa pääsy.

Jokelantie 32, Nummijärvi

Tutustu kohteeseen.

 

ALPON SAVANNILLA tuntuu, että kierrätysmateriaalista tehdyt eläimet voivat milloin tahansa herätä eloon.

Avoinna kesäisin päivittäin klo 10-20. Vapaaehtoinen pääsymaksu.

Sarantie 672, Kauhajoki

Tutustu kohteeseen.

 

ANNEN TAIDEKAHVILASSA voit nauttia kauniista taiteesta, ainutlaatuisesta ilmapiiristä sekä makuaisteja hyväilevistä tarjoiluista.

Sarapohjantie 173, Sarvela

Katso aukioloajat ja tutustu kohteeseen.

 

KIRKON upeat yksityiskohdat hivelevät sielua ja ULKOMUSEOALUE herää eloon, kun paikalle ilmestyvät asukkaat erilaisten töidensä pariin. KOTISEUTUMUSEOSTA löytyy noin 2000 esinettä.

Kirkko avoinna kesä-elokuussa päivittäin klo 9-15. Kotiseutumuseo avoinna sopimuksen mukaan. Ulkomuseoalueella voi vierailla vapaasti.

Kylä-Karviantie 12/Isomäenkatu, Karvia

Tutustu kohteisiin: Kirkko Museoalue

KULTTUURIKESKUS SKANTZISSA voit ihastella talkootyönä rakennettua hirsikatsomoa. Leirituvassa on näyttely Kyrö Skantzin historiasta. Leirituvan Kahvilamyymälä avautuu heinäkuun alussa, pysy kuulolla!

Tapahtuma-aikojen ulkopuolella alueella voi vierailla vapaasti.

Karviantie 720, Kantti

Tutustu kohteeseen.

Karvian kohteisiin, kuten kirkkoon ja Kulttuurikeskus Skantziin on mahdollista varata opastus Karvian Matkailu ry:ltä +358 40 7150351.

 

REITINVARSIASUKKAAT ilmestyvät reitin varrelle kesäaikaan ja tarjoavat sinulle viihdyttävää matkaseuraa.

Tienvarsien patsaista on tullut koko kylän yhteinen juttu, niiden ilmestymistä teiden varsille odottavat sekä kuntalaiset että ohikulkijat. Asukkaat ympäri pitäjää tekevät taidetta tienvarteen kuntalaisten ja matkailijoiden iloksi.

Ostoskori
There are no products in the cart!
Välisumma
0,00 
Yhteensä
0,00 
Jatka ostoksia
0