Skip to content

Taiteiden reitti

Eräänä sateisen harmaana päivänä haltijat miettivät, miten voisivat päiväänsä piristää. Pitkän pohdinnan jälkeen päätyivät heittämään ilmaan sekalaisen seoksen, jonka vaikutuksista heillä ei ollut mitään aavistusta. Vaikutukset eivät pelkästään piristäneet päivää, vaan muuttivat koko seudun.

Luovuus pääsi valloilleen, eikä mikään ollut enää ennallaan…

 

KOE AINUTLAATUINEN TAITEIDEN REITTI KAMMISTA SKANTZIIN. REITIN JOKAINEN KOHDE ON OMA TARINANSA OMA MAAILMANSA, JONNE VOIT UPPOUTUA NIIN PITKÄKSI AJAKSI KUIN TAHDOT. JOKAINEN KOHDE ON TÄYNNÄ YKSITYISKOHTAISTA JA UNIIKKIA TAIDETTA. AINUTLAATUISET KOHTEET TARJOAVAT SINULLE MATKAN, JOLLA EI HÄMMÄSTELYSTÄ TULE LOPPUA.

 

KAMMI-KYLÄN rakennuksissa ei vatupassilla ole ollut virkaa ja yksityiskohdissa riittää ihastelemista.
ALPON SAVANNILLA tuntuu, että kierrätysmateriaalista tehdyt eläimet voivat milloin tahansa herätä eloon.
ANNEN TAIDEKAHVILASSA voit nauttia kauniista taiteesta, ainutlaatuisesta ilmapiiristä sekä makuaisteja hyväilevistä tarjoiluista.
REITINVARSIASUKKAAT ilmestyvät reitin varrelle kesäaikaan ja tarjoavat sinulle viihdyttävää matkaseuraa.
KIRKON upeat yksityiskohdat hivelevät sielua ja MUSEOALUE herää eloon, kun paikalle ilmestyvät asukkaat erilaisten töidensä pariin.
KULTTUURIKESKUS SKANTZISSA voit ihastella talkootöillä rakennettua hirsikatsomoa, Leirituvassa on näyttely Kyrö Skantzin historiasta ja Sinikan ihastuttavat nuket odottavat vierailijoita.

Tutustu Taiteiden reitin kohteisiin, ja selvitä mikä sana muodostuu kohteissa olevista kirjaimista. Passin palauttamalla osallistut tuotearvontaan.

Lataa taiteiden reitin esite tästä.