Suo Soikoon! – persoonallinen pienoisfestivaali

Suo Soikoon! - persoonallinen pienoisfestivaali @ Kulttuurikeskus Skantz
Koska:
31.8.2019 @ 11:00 – 20:00
2019-08-31T11:00:00+03:00
2019-08-31T20:00:00+03:00
Missä:
Kulttuurikeskus Skantz
Karviantie 720
39940 Kantti
Yhteystiedot:
Tiina-Kaisa Aro-Heinilä
044 772 7513

Suo Soikoon! on persoonallinen lisä maamme laajaan festivaalien kirjoon. Tule tekemään historiaa ja kokemaan ensimmäisen kerran taika!
Lauantaina aamupäivällä Kulttuurikeskus Skantzin alue täyttyy lähi- ja luomutuottajista, käsityöläisistä ja hyvinvointia edistävistä hoitomahdollisuuksista. Alueella on tarjolla myös valmiita herkkuja heti nautittavaksi. Lisäksi koko perheelle löytyy sopivaa ohjelmaa ja puuhastelua.

Iltapäivällä (aika tarkentuu myöhemmin) alkavat taiteella maustetut pitkospuukierrokset Kauhanevan luonnonsuojeluelueella. Voit polkaista paikalle pyörällä, tulla omalla autolla tai varata ennakkoon paikan yhteiskuljetuksesta pientä maksua vastaan. Pitkospuut tarjoavat tuolloin paitsi ihania maisemia, myös musiikkia, sanataidetta ja tanssia.

Kello 18.00 alkaa Skantzissa maksullinen iltaohjelma, joka on festivaalin henkeen omaleimainen ja valtavirrasta poikkeavia taide- ja kulttuurielämyksiä täynnä. Lavalla kuullaan mm. Simon & Garfunkel -tribuutti, suomalaisia vanhoja kupletteja hersyvän nuoren teatteritaiteen opiskelijan esittämänä, ohjelma tarkentuu koko ajan. Loppuillasta elektroniset folk-biitit tanssittavat juhlaväkeä pitkälle elokuiseen yöhön, Skantzin Krouvi helpottaa janoisten oloa ja myös illalla löytää ravitsevia ruoka-annoksia.

Karviaan löytää joko omalla autolla tai valtion rautateitä käyttämällä – tuolloin kannattaa hypätä Parkanossa pois ja varata itselleen pientä maksua vastaan yhteiskyyti tapahtuma-alueelle. Alueella voi yöpyä omassa teltassa (sopivasti 31.8. vietetään myös ”nuku yö ulkona”-tapahtumaa) ja peseytymään pääsee puusaunan lempeässä huomassa ja halutessaan joessakin voi virkistäytyä.

Jos itse haluaisit antaa oman panoksesi ohjelman tekoon tai tulla myymään omia tuotteitasi, ota yhteyttä osoitteella tiina-kaisa.aro-heinila@karvia.fi tai 044 772 7513.

Aamupäivän ohjelma ja pitkospuukierros ovat ilmaisia (paitsi yhteiskyyditys).
Iltalippu 10€.

Sunnuntaina mahdollisuus Kammikylän suokylpylään ennakkovarauksia ja pientä maksua vastaan.

Tule kokemaan Willin Karvian ja suon taika!

Lisätietoja & ennakkovaraukset: tiina-kaisa.aro-heinila@karvia.fi tai 044 772 7513.